Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τεύχος Έκθεσης Φοιτητικών Εργασιών Έτους 2009-2010

Μετά την Έκθεση Φοιτητικών Εργασιών, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ξάνθης ΔΠΘ παρουσιάζει το Τεύχος της Έκθεσης.

Ο σκοπός της πραγματοποίησης του Τεύχους είναι να εξωτερικεύσει το έργο, που πραγματοποιείται στη Σχολή και πρόκειται να αποσταλεί στις Πρυτανικές Αρχές, τους Προέδρους των Τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, στις υπόλοιπες 5 Σχολές Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, στους τοπικούς φορείς καθώς και σε περιοδικά, sites/blogs αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Ήδη μπορείτε να δείτε το άρθρο, που αφιέρωσε ο αρχιτέκτονας Κώστας Πολυχρονιάδης στο blog του.

Εκτός από τις πινακίδες με τις φοιτητικές εργασίες των μαθημάτων, στο τεύχος έγραψαν σύντομους χαιρετισμούς ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ, ο Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχ. καθώς και καθηγητές του Τμήματος. Σύντομα θα υπάρξει και η έντυπη μορφή του Τεύχους.

UPDATE: Δείτε το άρθρο που έγραψε σχετικά ο αρχιτέκτονας Γ. Τριανταφύλλου στο blog του και το άρθρο στο blog των φοιτητών του Τμ. Αρχιτεκτόνων Μηχ. ΕΜΠ

UPDATE 2: Τώρα και στο Greek Architects



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[and_nx7]: Μπράβο σας!!!

a