Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 10/10 & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 12/10


Τι λέτε να ξεκινήσουμε την φετινή χρονιά σε λίγο πιο καθαρή σχολή?! Η μέρα του καθαρισμού έφτασε και είναι αυτήν την Παρασκευή 12/10! Σας περιμένουμε λοιπόν μετά τις συνθέσεις, να καθαρίσουμε όλοι μαζί το αίθριο και να κρεμάσουμε τις πινακίδες από την 2η Έκθεση Φοιτητικών Εργασιών  2010-2011 [το τεύχος από την έκθεση αναμένεται σύντομα!]..



Όπως έχει ήδη ειπωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση, ελπίζουμε κάθε έτος να έχει απομακρύνει τα πράγματά του [εργαλεία, μακέτες, χαρτόνια κτλ.], εναλλακτικά αυτό θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ! Ό,τι θεωρείται άχρηστο ας βγει στο αίθριο με το το σκεπτικό την Παρασκευή να μαζέψουμε τους "κοινόχρηστους" χώρους της σχολής και να μην μπούμε σε κάθε έτος ξεχωριστά μιας και καλό είναι κάθε έτος να αποκτήσει ευθύνη της αίθουσάς του.

Ακόμη, θα ήταν χρήσιμο κάθε ομάδα να έχει βρει το γραφείο της ώστε σε περίπτωση που θέλει να κρατήσει κάτι από αυτά που μαζευτούν στο καθάρισμα π.χ. χαρτόνια, μπάλσες ή άλλα υλικά να τα αποθηκεύσει εκεί. Στόχος άλλωστε είναι να μην μείνει  ΚΑΝΕΝΑ "αδέσποτο" χαρτόνι στους χώρους εκτός των αιθουσών.

Τέλος, την Τετάρτη 10/10, όπως ενημερωθήκατε από την σημερινή ανάρτηση, καλείται 1η Τακτική Γενική Συνέλευση του ακαδημαϊκού έτους 2012/2013 στην αίθουσα του πρώτου έτους. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και στις δύο μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a