Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

CREATIVITY WALK @ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγο μετά το Open House, η Θεσσαλονίκη μας μας προσκαλεί σε άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση! Το σ/κ 15-16 Δεκεμβρίου το CREATIVITY FOR. TH. διοργανώνει δύο μέρες γεμάτες δημιουργία, έμπνευση, καινοτομία, πληροφόρηση, συνεργασία, συναντήσεις, συζητήσεις και διασκέδαση ανακαλύπτοντας το κρυφό δημιουργικό "διαμάντι" της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης σε περισσότερους από 60 δημιουργικούς προορισμούς, στούντιο, ατελιέ, δημιουργικά γραφεία, χώρους δημιουργικής δραστηριότητας και δημιουργικές επιχειρήσεις που εδράζονται στο παλιό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δημιουργοί μας περιμένουν στο χώρο τους 12:00-20:00 και παρουσιάζουν τη δουλειά τους και τους χώρους στους οποίους δραστηριοποιούνται, συζητώντας και απαντώντας στις ερωτήσεις του καθενός.

Το CREATIVE WALK είναι η πρώτη δράση του CREATIVITY FOR. TH., διοργανώνεται από τους ίδιους τους δημιουργούς και δείχνει το δρόμο προς μια δυναμική που ξεκινά από "κάτω προς τα πάνω" και έχει ως στόχο να αναδείξει τους τοπικούς και ανεξάρτητους δημιουργούς της Θεσσαλονίκης.


Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν

[διαβάστε περισσότερα από την πηγή μας archstudies.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a