Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24/3/2015

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε στις 24/3/2015 αποφασίστηκαν τα εξής:

Α) Η ψήφιση του υπάρχοντος πλαισίου μας (βλέπε πλαίσιο 13/3/2015) με προσθήκη στους άμεσους στόχους πάλης του αιτήματος για άμεση πραγματοποίηση Συγκλήτου όπου θα συζητηθούν τα αιτήματά μας, καθώς και επισκευή του κτιρίου που μας στεγάζει προσωρινά ή γραπτή δέσμευση οριστικοποίησης χρονοδιαγράμματος για τις εργασίες επισκευής του.

Β) Συνέχιση των κινητοποιήσεων, με κατάληψη διαρκείας της Επιτροπής Ερευνών.

Γ) Συνέχιση της αποχής από τα μαθήματα

Δ) Κλείσιμο της Επιτροπής Ερευνών και τις ώρες, κατά τις οποίες δεν υπάρχουν βάρδιες περιφρούρησης της κατάληψης στο χώρο (απογεύματα και βράδια).

Ε) Σε περίπτωση που οι καθηγητές, στη Συνέλευση Τμήματος της Πέμπτης, αποφασίσουν την κανονική διεξαγωγή των μαθημάτων, κλείσιμο της Σχολής μας.

ΣΤ) Κινητοποίηση στο Δημαρχείο της Ξάνθης (ανάρτηση πανό και παράσταση διαμαρτυρίας). Οργάνωση της δράσης αυτής θα γίνει την Πέμπτη 26/3/2015 σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα ΠΡΟΚΑΤ.

Ζ) Απόφαση στο συντονιστικό της Παρασκευής για τον τρόπο προβολής των αιτημάτων μας στο Υπουργείο Παιδείας.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία ορίστηκε για την Δευτέρα 30/3/2015 στις 15:00, όπου θα γίνει νέος απολογισμός των μέχρι τότε δράσεων. Επόμενο Συντονιστικό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/3/2015 στις 15:00 στο Φουαγιέ των ΠΡΟΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a