Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Sustainable Design in Coastal Areas Summer Workshop

ORGANISATION:
 Frederick University – Department of Architecture
 Universitat Politècnica de Catalunya – Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
 Politecnico di Milano - Dipartimento di Architettura e Pianificazione
 University of Applied Sciences Leipzig - Faculty of Architecture
 Università degli Strudi di Firenze - Dipartimento di Architettura
 University of Brighton – Faculty of Arts
 ISCTE-IUL Lisbon University Institute - Departamento de Arquitectura e Urbanismo
 Democritus University of Thrace – Department of Architectural Engineering

PARTICIPANTS:
Students having 3 years of design or planning studies completed.
INFO - APPLICATIONS (Greece):
Dimitris Polychronopoulos Assoc. Prof. DUTH,  dpolychr@arch.duth.gr 

Από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΔΠΘ θα συμμετάσχουν 4 φοιτητές που μέχρι τον Ιούνιο 2014 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών. 
Το εργαστήριο είναι διεθνές και πρόκειται να γίνει στην Κύπρο, στην περιοχή  Αγία Νάπα, 23/7-05/8/2014.  http://el.wikipedia.org/wiki/Αγία_Νάπα  
Η παρακολούθηση του εργαστηρίου και των διαλέξεων από προσκεκλημένους ομιλητές  είναι δωρεάν. Επιπλέον  θα καλυφθούν : το αεροπορικό εισιτήριο, η διαμονή σε παραθαλάσσιες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις, πρωινό και μεσημεριανό για τις εργάσιμες ημέρες (για όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου),. 
Τα αεροπορικά και τα λεωφορεία/ τρένα, αρχικά τα πληρώνουν οι ίδιοι οι φοιτητές και αφού συλλέξουν τα δικαιολογητικά( εισητήρια, boarding pass κλπ) τους επιστρέφονται στο λογαριασμό τους. Το συνολικό κόστος οδοιπορικών και για τους 4 φοιτητές από Ελλάδα έχει οριστεί ότι δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα €1200. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν και αφού επιλεγούν να κλείσουν το συντομότερο τα αεροπορικά εισιτήρια που αυτή την εποχή κυμαίνονται περίπου από 150 - 200 Ευρώ. 
Από την κεντρική διοργάνωση έχουν ενημερώσει ότι ενδέχεται να ζητηθεί να συμβάλει κάθε φοιτητής ( είτε είναι από Ελλάδα είτε εξωτερικό) με ένα ποσό μεταξύ €50-€100 το οποίο θα προσδιοριστεί επακριβώς σε ένα μήνα. Αυτό όμως δεν είναι σίγουρο γιατί γίνεται προσπάθεια να βρεθούν επιπλέον πόροι ώστε να μην ζητηθεί. 
Οι φοιτητές ΔΕΝ θα πρέπει να είναι ΚΥΠΡΙΟΙ ή οι γονείς τους να διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο. Στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει δεκτό ένα μόνο πρόσθετο άτομο από αυτή την κατηγορία ΧΩΡΙΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
 Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εργαστήριο θα πρέπει να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον κ. Πολυχρονόπουλο Δημήτρη Αν. Καθηγητή ΤΑΜ-ΔΠΘ (dpolychr@arch.duth.gr)
 Η επιλογή των φοιτητών, εφόσον υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, θα γίνει με βάση τη γνώση ξένων γλωσσών, την αναλυτική βαθμολογία  και την συμμετοχή τους σε άλλα workshops αρχιτεκτονικής. Η διαδικασία συμμετοχών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό (Αιτήσεις μέχρι Παρασκευή  28/2). 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τί εννοούμε 4 ECTS;;;

a