Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Φοιτητικός Διαγωνισμός «ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ»

Η Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ), ο Τομέας Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ένωση Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, οργανώνουν την εκδήλωση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με τίτλο: «ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ» και θέμα «το ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ» Που θα φιλοξενηθεί στο:11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» 17-20 Μαρτίου 2011. Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Προτάσεων: Παρασκευή 18.02.2011.

Μόνιμο αίτημα των καλλιτεχνών και των ανθρώπων της τέχνης, το απρόβλεπτο, εμπεριέχει την διαρκή και εναγώνια επιδίωξη για πρωτοτυπία ιδεών και μέσων έκφρασης. Ιδιαίτερα στον 20ο αιώνα, έγινε στόχος των σημαντικότερων δημιουργών και καλλιτεχνικών ομάδων που επεδίωξαν μέσα από πρωτότυπες δράσεις και μορφές να ανοίξουν άλλους δρόμους στο φαντασιακό της κοινωνίας.
ΣΤΟΧΟΣ: Στα πλαίσια ενός διαγωνισμού για αρχιτέκτονες και εικαστικούς κατά τον οποίο θα επιλεγούν οι τριάντα (30) αξιολογότερες προτάσεις που θα συμμετέχουν στην έκθεση «Παντελώς Άγνωστοι», επιχειρείται να έρθουν στο προσκήνιο νέοι καλλιτέχνες μέχρι 30 ετών οι οποίοι με την πρωτοτυπία των ιδεών και των προτάσεών τους θα καταδείξουν πιθανές νέες τάσεις της σύγχρονης ελληνικής τέχνης τη 2η δεκαετία του 21ου αιώνα.

Oροι Συμμετοχής Ερωτήσεις-Απαντήσεις, Σελίδα 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a