Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» προσκαλεί το κοινό σε ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των τελικών αρχιτεκτονικών σχεδίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, και ώρα 19.15 μμ, στον χώρο ανέγερσης του ΚΠΙΣΝ (παλαιός Ιππόδρομος), στο Δέλτα Φαλήρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Renzo Piano, αποδέκτης του κορυφαίου διεθνούς βραβείου αρχιτεκτονικής, The Pritzker Architecture Prize, θα παρουσιάσει τα τελικά αρχιτεκτονικά σχέδια ενός μεγαλόπνοου έργου, που αναμένεται να αποτελέσει ένα νέο αστικό προορισμό Παιδείας, Πολιτισμού και ψυχαγωγίας για τους Έλληνες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η κατασκευή του ΚΠΙΣΝ θα ξεκινήσει εντός του 2011.

Όταν ολοκληρωθεί, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα περιλαμβάνει τις νέες, πλήρως εξοπλισμένες και κατασκευασμένες με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος», έκτασης 170.000 τ.μ.


Διαβάστε περισσότερα στο link του archisearch.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

a